Makeup Revolution | The Fortune Favours The Brave

Hei hei, forrige uke kom det en liten pakke i posten og det var dette utrolige vakkre palette fra makeup revolution. Det merke får man kjøpt fra blivakker og coverbrands hvis man vil ha noe fra Norge med tanke på at sending går mye fortere. Husker jeg så merket når det først kom til Norge i 2014 men da hadde de en egen nettside men som jeg tror de la ned i 2015 eller 16. Første kjøp og erfaring med dette merke var påsken 2015 rundt bursdagen min da jeg kjøpte en del blusher og øyenskygger fra dem og ble helt forelsket i merket.

Men siden de la ned siden sinn så bestilte jeg ikke noe mer før her like før jul, da kjøpte jeg flere paletter. Mens palettet dere ser på bilde har jeg hatt lyst på siden jeg så det på instagram, men jeg trodde det var umulig for jeg fant det bare på ebay der det kostet flere hundre kroner noe jeg ikke var villig til å betale å i og med at det var ebay. Så her en kveld så jeg det på blivakker til 119,- som er ingenting for et så vakkert palett !

Det for rett i handlekurven og to dager senere var det i postkassen min. Dette palettet heter The Fortune Favours The Brave. Om du liker et lett palett med stort speil og en hel del ulike skygger så er denne å anbefale. Som resten av øyenskyggene fra dem er de helt fantastisk og ikke minst de ser nydelig ut i palettet.

Dette er et av mine favoritt merker når det kommer til sminke, de har alt man trenger fra foundation til koster å paletteter. Noe jeg liker når et merke har det man trenger.

Tenkte i en senere post at jeg kan legge ut det jeg har fra dem for det begynner å bli en del nå. Det som er så kjekt med dem er at de er utrolig billig, og nå som det er salg på merket på Blivakker er det super billig ! Så om du trenger noe ny sminke eller er på budsjett så sjekk ut Blivakker før det blir utsolgt.

 

Har du prøvd noe fra dem?

 

#sminke #nytt #makeup #hverdag #skjønnhet
 

Én kommentar

Victoria Larsen

30.07.2017 kl.23:49

Så nydelige farger! :)

Skriv en ny kommentar

,


    Hei velkommen til bloggen min, her legger jeg ut det som interesserer meg. Følg meg gjerne.

    + Legg meg til som venn

Kategorier

Blogg Nye produkter

Arkiv

Juli 2017 Mai 2017 April 2017

hits